Login     Opret profil/login     Nyhedsbrev     Firmaprofil     Kontakt os     Links
 
  Sensitryk Tekstiltrykkeri

4. juli 2022 - 07:18:14  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Firmaprofil

Sensitryk er et nyere tekstiltrykkeri, vi har dog flere års erfaring fra branchen. Vi råder over moderne trykmaskiner, både automatiske og manuelle. Vi trykker for virksomheder, såvel som private og foreninger. Vi kan håndtere store som små oplag, og trykke op til seks farver. Vi trykker på de fleste tekstiler, både beklædning samt reklameartikler, såsom keyhangers, paraplyer og tasker.
 
Trykteknikken vi anvender er seriegrafisk tryk, hvor der enten trykkes direkte på emnet, hvis dette er plant, altså uden lynlåse, sømme, knapper eller andet hvor trykkes skal sidde. Alternativt kan vi lave trykket som et transfertryk, hvor motivet fremstilles som et spejlvendt seriegrafisk tryk på et stykke papir, hvorefter det fikseres på emnet under høj varme og pres.
 
Vi yder garanti på tekstiler og tryk købt hos os, såfremt vaskeanvisningerne følges. Vi kan godt trykke på jeres egne tekstiler, men kan ikke yde garanti på disse.
 
Vi har netop fået tildelt en grøn smiley af arbejdstilsynet, hvilket betyder at vi som virksomhed lever op til kravene i loven om arbejdsmiljø.
 
Med venlig hilsen
Sensitryk

 

 


 

      

Se brochure her

       

Se løbekatalog her


  Site Map  |  Personlige oplysninger     

 

Sensitryk ApS | Fredensborgvej 41 | 3400 Hillerød | Telefon: 47 10 78 76 | E-mail: info@sensitryk.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 9.00 - 17.00 | Fredag: 9.00 - 13.00 | CVR nr. 33366299Copyright © www.sensitryk.dk - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!